Català  ·  Español10-08-2020
Text Gran Text Normal Text Petit
Esteu aquí: Inici Àrea Econòmica Notícies A partir de l’1 de setembre es poden sol·licitar les 12,30 hores gratuïtes d’aparcament en zona blava corresponents al tercer període d’avaluació

Notícies

Accions del document

A partir de l’1 de setembre es poden sol·licitar les 12,30 hores gratuïtes d’aparcament en zona blava corresponents al tercer període d’avaluació

Darrera modificació 31-08-2015 11:41

El 3r període d'avaluació correspon als mesos de juny, juliol i agost.

La mesura s'adreça a totes aquelles persones físiques empadronades a Lleida que siguin titulars de turismes, domiciliats a Lleida, destinats a ús particular. Queden exclosos els taxis i els destinats a serveis públics.

Si el vehicle no registra cap multa en aquest tercer període d'avaluació (mesos de juny, juliol i agost),  els conductors que tinguin dret a obtenir la targeta, o aquells que ja tinguin la targeta i en aquest tercer període també compleixin els requisits, podran començar a gaudir les primeres dotze hores i mitja gratuïtes a partir de l'1 de setembre.

Aquells conductors que tinguin dret a obtenir la targeta, la podran sol·licitar a les oficines d'Eysa. En el moment de fer aquesta gestió haureu de portar el vostre DNI, o si la gestió la fa una persona diferent del propietari, s’haurà de portar una fotocòpia del DNI (del propietari i de la persona autoritzada)  i una autorització signada.

El cost d'emissió de la targeta és de 2€ i s'haurà d'abonar la primera vegada amb l'expedició inicial de la targeta. En els posteriors semestres, si correspon, s'anirà recarregant a les mateixes oficines d'Eysa. Per deteriorament o pèrdua de la targeta s'haurà d'abonar 1€ per obtenir-ne l'alta.

L'emissió de noves targetes s'expediran en el mateix moment que es sol·liciten. En cas de recàrregues, caldrà deixar la targeta i se us donarà un comprovant amb la data a partir de la qual es podrà recollir la targeta recarregada.  

Més informació a la Seu Electrònica de Paeria


  • XHTML 1.0 Transitional
  • CSS 2.0
  • WAI-AA (WCAG 1.0)