Català  ·  Español10-08-2022
Text Gran Text Normal Text Petit
Esteu aquí: Inici Àrea Econòmica Notícies Audiència Pública per debatre el projecte de pressupost municipal amb les entitats de la ciutat, els sindicats i el teixit empresarial

Notícies

Accions del document

Audiència Pública per debatre el projecte de pressupost municipal amb les entitats de la ciutat, els sindicats i el teixit empresarial

Darrera modificació 13-12-2016 10:18

L’alcalde Ros ha presidit aquest migdia la presentació a les entitats socials i del tercer sector, les associacions de veïns i les cases regionals. A més del canvi del format adreçat a una major participació, Ros ha assenyalat que es crearà una comissió de seguiment per anar avaluant l’execució dels acords.

L’alcalde de Lleida ha presidit  l’Audiència Pública del projecte del pressupost municipal per al 2017 a les entitats socials i del tercer sector, les associacions veïnals i les cases regionals, que s’ha fet al a sala Alfred Perenya de la Regidoria de Cultura, amb una quarantena de representants. Ros ha assenyalat que, a més, es crearà una comissió de seguiment per avaluar l’evolució i l’execució dels acords. Ros, acompanyat dels tinents d’alcalde Montse Mínguez i Joan Gómez, ha explicat que aquesta nova eina de comunicació i de participació inclou debat i conclusions amb els sectors implicats, així com amb els representants dels grups municipals, i que la comissió de seguiment es preveu que es reuneixi cada tres mesos per seguir el pressupost.

L’alcalde ha remarcat que un dels eixos destacats del projecte de pressupostos municipals és el seu caràcter social, ja que estan dirigits a l’atenció de les persones i a ajudar a la cohesió social. En aquest sentit, es té present la lluita contra la pobresa energètica, amb els ajuts econòmics d’urgència social per fer-hi front; disposicions cap als col·lectius més vulnerables, amb ajudes i serveis als més febles davant situacions de dificultat; enfortir els serveis destinats als infants en risc i a les seves famílies, i contemplant el foment de l’ocupació, amb polítiques de promoció, del foment empresarial i de l’emprenedoria.


  • XHTML 1.0 Transitional
  • CSS 2.0
  • WAI-AA (WCAG 1.0)