Català  ·  Español25-09-2022
Text Gran Text Normal Text Petit
Esteu aquí: Inici Àrea Econòmica Notícies Càrrec bancari del tribut IBI urbà i la taxa d'ocupació de via pública

Notícies

Accions del document

Càrrec bancari del tribut IBI urbà i la taxa d'ocupació de via pública

Darrera modificació 08-10-2013 12:05

El 7 d'octubre es cobra el darrer càrrec de l'IBI urbà i de la taxa d'ocupació de via pública amb taules i cadires, carpes i parasols que es trobin domiciliats.

Aquells contribuents que amb l’anticipació reglamentària hagin sol·licitat la domicliació bancària dels seus rebuts rebran un càrrec al seu compte el dilluns 7 d'octubre de 2013. Aquests càrrecs corresponent al 4t rebut de l'Impost sobre béns immobles de naturalesa urbana i el 2n càrrec de l'ocupació de via pública amb taules i cadires, carpes, veles i parasols.

D’acord el calendari fiscal del 2013, el període de pagament voluntari del tribut de béns immobles de naturalesa urbana   compren de l'1 de març al 20 de maig de 2013 i els càrrecs bancàris, en el cas de tributs domiciliats seran el 5 de març, 5 de juny, 5 d'agost i 7 d'octubre de 2013.

En el cas de la taxa per ocupació de via pública, el període de pagament voluntari comprenia del 6 de maig al 19 de juliol de 2013 i els càrrecs bancaris, en cas dels tributs domiciliats, es realitzen el 5 de juny (1r càrrec) i 7 d'octubre el segon càrrec.

Per gestionar les domiciliacions de tributs, ho podeu fer a través del tràmit que es troba a la seu electrònica de l’Ajuntament

Cal que tingueu en compte però, que les domiciliacions tindran efecte a partir del següent període de cobrament (2014).

Teniu a la vostra disposició el servei d’alerta al contribuent, per tots aquells que es vulguin subscriure, de forma gratuïta, a les novetats que l’Oficina de Gestió i Atenció Tributària envia per sms o correu electrònic  sobre els períodes de cobrança, càrrecs bancaris i altres notícies d’interès.


  • XHTML 1.0 Transitional
  • CSS 2.0
  • WAI-AA (WCAG 1.0)