Català  ·  Español25-09-2022
Text Gran Text Normal Text Petit
Esteu aquí: Inici Àrea Econòmica Notícies Els radars de control de velocitat del trànsit entraran en servei el 19 d’agost

Notícies

Accions del document

Els radars de control de velocitat del trànsit entraran en servei el 19 d’agost

Darrera modificació 19-08-2014 11:48

Una vegada superada la fase de proves i informativa de 15 dies que es va iniciar el 4 d’agost

Els radars de control de velocitat del trànsit entraran en servei el proper dimarts, 19 d’agost, una vegada s’haurà completat la fase de proves i informativa de 15 dies que va començar el passat dia 4. Fins el proper dilluns, els conductors que superin els kilòmetres per hora permesos en el punt d’ubicació d’un radar, rebran una carta comunicant la infracció però la sanció no es tirarà endavant, com sí es farà a partir de l’endemà. En els darrers dies d’aquesta fase informativa, s’està enviant una mitjana de 50 cartes diàries.

El web municipal paeria.cat (www.paeria.cat/maparadars) informa en un plànol de quins tres radars estan funcionant entre el total de nou caixes instal•lades. En el mateix sentit, s’especifica quins tres controls de semàfors vermells –ja en servei des del març- estan activats entre els sis possibles. A banda d’informar dels tres punts de radars i dels tres controls de semàfors vermells en funcionament, el plànol detalla la ubicació de les onze senyals genèriques que, a les entrades de la ciutat, informen de la presència d’aquests dispositius i la senyalització concreta de tots els punts amb caixes de radar i semàfors vermells, estiguin actius o no.

La selecció de les zones es fa en funció del risc de major o menor sinistralitat que presentin les vies urbanes i els canvis s’actualitzaran al plànol.

Al web municipal també es publica un banner que enllaça amb l’apartat del web on es poden consultar les fotografies de multes per radars i semàfors.

Paeria.cat també mostra la nova campanya municipal de seguretat viària que té l’objectiu de conscienciar la ciutadania de la importància de respectar les normes de seguretat vial per evitar els accidents a la ciutat. El missatge de la campanya és “Prevenció o tolerància? Evita fer mal a les persones! Evita els accidents!”.


  • XHTML 1.0 Transitional
  • CSS 2.0
  • WAI-AA (WCAG 1.0)