Català  ·  Español25-09-2022
Text Gran Text Normal Text Petit
Esteu aquí: Inici Àrea Econòmica Notícies L’ajuntament de Lleida baixarà la tarifa del menjador de les escoles bressol 80 euros a l’any

Notícies

Accions del document

L’ajuntament de Lleida baixarà la tarifa del menjador de les escoles bressol 80 euros a l’any

Darrera modificació 27-08-2015 12:41

S’aplicarà ja al rebut del mes vinent d’aquest curs 2014-15

L’Ajuntament de Lleida rebaixarà la tarifa del menjador de les escoles bressol 80 euros a l’any, amb una mitjana de 8 euros al mes. La Paeria ha negociat amb l’empresa concessionària del servei aquesta disminució, arran de la nova llei de l’ IVA que rebaixa aquest impost per als monitors.

L’aplicació d’aquesta rebaixa es farà de manera immediata i el proper mes els pares i mares d’escoles bressol ja veuran disminuït l’import de la taxa menjador en una mitjana de 8 euros. L’Ajuntament de Lleida portarà la modificació de les tarifes d’escoles bressol a la comissió d’economia que tindrà lloc el proper dimarts.

Els preus del servei de menjador queden de la següent manera: durant el mes de setembre baixa un 5,7% ( de 74 a 70 euros), d’octubre a juny un 5,4% (de 148 a 140 euros) i el menjador de dia esporàdic baixa un 5,4%, de 8,8 a 8,32 euros.

La tinenta d’alcalde i regidora d’Economia i Hisenda, Montse Mínguez ha explicat que amb aquesta mesura l’Ajuntament de Lleida ”continua en la línia d’ajustar-se a les demandes dels pares i mares de les Escoles Bressol prioritzant la despesa pública en un servei que l’Ajuntament considera essencial per a les famílies: el dret a l’educació, també en el cicle 0-3”.

Per la seva banda, el regidor d’ Educació i Infància Jesús Castillo ha recordat que aquest curs escolar ja s’havien congelat els preus del servei menjador per tercer any consecutiu i l’aposta de la Paeria per la xarxa d’Escoles Bressol que ha mantingut el servei a ple funcionament i, malgrat la disminució de la matriculació, no ha tancat cap línia ni cap escola”.

La Paeria destina en el pressupost de l’any 2015, íntegrament, 30,68 milions d’euros a cohesió social, educació i ocupació, un import que suposa el 24,2% de la despesa municipal.

 


  • XHTML 1.0 Transitional
  • CSS 2.0
  • WAI-AA (WCAG 1.0)