Català  ·  Español10-08-2020
Text Gran Text Normal Text Petit
Esteu aquí: Inici Àrea Econòmica Notícies L’Ajuntament de Lleida destina 215.000 euros més al Programa Reorienta’t i a la Promoció Econòmica

Notícies

Accions del document

L’Ajuntament de Lleida destina 215.000 euros més al Programa Reorienta’t i a la Promoció Econòmica

Darrera modificació 29-07-2014 12:30

La partida, que prové del fons de contingència de la Paeria, demostra una vegada més la clara aposta del consistori lleidatà en el foment de l’ocupació i la promoció econòmica

L’ajuntament de Lleida destinarà 215.000 euros més al Programa Reorienta’t, el pla específic del Pacte Local per l’Ocupació 2014 que té l’objectiu de fomentar l’ocupació en persones de 35 a 55 anys de la ciutat de Lleida, i també a la Promoció Econòmica. La tinenta d’alcalde i regidora d’Economia i Hisenda i de Benestar Social, Montse Mínguez, ha explicat avui que aquesta dotació econòmica prové del Fons de Contingència d’un milió d’euros previst als Pressupostos de 2014 de l’Ajuntament de Lleida i demostra, una vegada més, la clara aposta i el focus del consistori lleidatà en el foment de l’ocupació i la promoció econòmica a través de programes com el Reorienta’t, que en la seva fase d’implantació ja donen feina a més d’una vintena de persones.

El Programa Reorienta’t és el primer resultat del Pacte Local per a l’Ocupació 2014 que van pactar l’Equip de Govern, CIU, la Cambra de Comerç i els sindicats UGT i CCOO enguany i que ocupa a persones d’entre 35 i 55 anys amb dificultats fent tasques de suport en àmbits municipals i formació i, alhora, rebent suport social. L’objectiu d’aquest programa és resoldre el problema social més important actualment que és l’ocupació, fet que en moltes famílies comença amb tenir una feina.

Els 215.000 euros destinats al Programa Reorienta’t i a la Promoció Econòmica suposen el 21,5% del total del fons de contingència. La resta del fons es destinarà a reforçar diverses partides, entre les que destaca el manteniment dels Equipaments Municipals, Consums, Jardineria, Cultura i Festes. La modificació del pressupost contempla també la continuïtat de la Campanya de Comerç a Lleida, el manteniment i reposició de l’enllumenat i una partida d’Altres en què s’inclou l’exposició Oró.


  • XHTML 1.0 Transitional
  • CSS 2.0
  • WAI-AA (WCAG 1.0)