Català  ·  Español10-08-2020
Text Gran Text Normal Text Petit
Esteu aquí: Inici Àrea Econòmica Notícies Una empresa del Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida, SEMIC, seleccionada pel Consorci AOC pel desenvolupament del servei de Registre Electrònic General de Representacions (Representa)

Notícies

Accions del document

Una empresa del Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida, SEMIC, seleccionada pel Consorci AOC pel desenvolupament del servei de Registre Electrònic General de Representacions (Representa)

Darrera modificació 03-08-2012 10:27

Aquest nou servei, el Consorci AOC l'oferirà per a totes les administracions catalanes.

El Registre Electrònic General de Representacions es basarà en la solució que l'empresa Semic va desenvolupar conjuntament amb l'Ajuntament de Lleida i l’Ajuntament de Tarragona, on ja està operatiu un servei de representació electrònica municipal. Aquestes experiències prèvies facilitaran el temps de desenvolupament i d’implantació del nou servei REPRESENTA. 
REPRESENTA possibilitarà que les administracions públiques puguin disposar d’una eina per establir qui pot actuar en representació d’un tercer en els seus tràmits telemàtics. Permetrà, doncs, saber de forma fefaent i garantida, qui pot actuar com a representant d’una persona física o jurídica per mitjans electrònics. 

L'aplicació estarà a disposició de totes les administracions públiques de Catalunya i permetrà un important avanç en l'e-Administració. 

Font d'informació: Semic


  • XHTML 1.0 Transitional
  • CSS 2.0
  • WAI-AA (WCAG 1.0)