Capçalera
Esteu aquí: Inici Àrea Econòmica Oficina de Gestió i Atenció Tributària
Accions del document

L'OGAT

Darrera modificació 16-03-2020 19:13

L'Oficina de Gestió i Atenció Tributària (OGAT)

 

Les OFICINES d’atenció ciutadana OMAC i OGAT estaran temporalment tancades a l’atenció presencial degut a l’estat d’alarma declarat per RD 463/2020.

No us preocupeu si teniu algun tràmit pendent.

L’Ajuntament de Lleida és conscient de la situació de neguit que pugui generar i demana a tots els ciutadans la màxima col·laboració.

Estem treballant per ampliar els terminis de pagament en voluntària i/o de poder fraccionar els deutes contrets sense cap tipus d’interès.

Si teniu una cita pendent, ens posarem en contacte amb vosaltres per reagendar-la per més endavant o per indicar-vos com fer el tràmit telemàticament.

 

 

L'Oficina de Gestió i Atenció Tributària (OGAT), inaugurada el 04 de novembre de 2002, centralitza l’atenció presencial derivada dels tràmits administratius que es gestionen a l'Àrea d'Economia i hisenda de l’Ajuntament de Lleida.

L'OGAT va néixer com a resultat d'una nova filosofia d'organització centrada en millorar l’atenció i facilitar les gestions i les relacions de la ciutadania amb l’administració.

Objectius

D’aquesta manera, a través de la centralització de les gestions a través de l’OGAT, s’aconsegueix rentabilitzar el temps i els recursos tant del ciutadà com de l’administració, ja sigui a través de l’atenció presencial com a través de la realització de tràmits per Internet, per tal d’evitar desplaçaments al ciutadà. Així, el ciutadà des de casa seva pot consultar els seus rebuts, domiciliar-los i fins i tot realitzar autoliquidacions.

Àmbit d’actuació

L’àmbit d’actuació de l’OGAT no es centra només en l’administració local, ja que també es realitzen tràmits d'altres administracions públiques. És Punt d'Informació Cadastral i Entitat de registre de Certificats Digitals de l'Idcat.

Composició

En l'actualitat l'oficina està formada per 11 agents d’atenció distribuïts en les següent àrees:

  • 1 punt de recepció des d’on es filtren les demandes (taulell)
  • 9 punts d’atenció presencial
  • 1 punt de comandament

Gestions per Internet

Es poden fer gestions per Internet, algunes amb certificat digital i d'altres sense, clicant al següent enllaç: Serveis Tributaris

 


  • XHTML 1.0 Transitional
  • CSS 2.0
  • WAI-AA (WCAG 1.0)