Català  ·  Español13-08-2022
Text Gran Text Normal Text Petit
Esteu aquí: Inici Recursos d'Interès Preguntes freqüents No he rebut el document per fer el pagament del tribut o l'he perdut, on puc demanar una còpia?

Preguntes freqüents

Accions del document

No he rebut el document per fer el pagament del tribut o l'he perdut, on puc demanar una còpia?

Darrera modificació 14-08-2014 13:14

Podeu demanar una còpia del document  a través de la Seu Electrònica de l'Ajuntament o o bé, presencialment a l'Oficina de Gestió i Atenció Tributària

Si teniu problemes per rebre la carta de pagament al vostre domicili, us recomanem que comproveu si heu realitzat el canvi d'adreça fiscal. Podeu realitzar el canvi d'adreça fiscal  presencialment o electrònicament.

Tingueu en compte en tot cas que les cartes de pagament en període voluntari dels rebuts de padró que arriba als domicilis només és informatiu, s'envia com avís complementari a aquells qui no han domiciliat els seus rebuts o en cas que l'entitat bancària notifiqui el retorn del rebut.

L'enviament del rebut, no és preceptivament obligatori i, per tant, si no el rebeu, no eximeix del seu pagament, ni interromp el període voluntari de pagament.  (Consulteu més informació). Si no es realitza el pagament dins el termini voluntari hi haurà un recàrrec sobre l'import del tribut, en aquest  cas, haureu d’obtenir un nou document d’ingrés.

Podeu consultar els períodes de pagament de cada tribut al calendari del contribuent, així mateix, s'anuncien els períodes de cobrament al web d'economia: http://economia.paeria.cat. També us podeu subscriure al servei d'alerta al contribuent, és un servei gratuït on es va informant dels propers períodes de cobrament

 


  • XHTML 1.0 Transitional
  • CSS 2.0
  • WAI-AA (WCAG 1.0)